Chec moale cu ciocolata

Printeaza

Chec moale cu ciocolata din: oua, ciocolata, faina, praf de copt, zahar, unt, fructe.

Ingrediente:Chec moale cu ciocolata

  • 250 g ciocolată neagră
  • 3 ouă
  • 100 g zahăr pudră
  • 60 g făină
  • o linguriţă praf de copt
  • 80 g unt
  • 50 g făină de migdale
  • o lingură fructe din vişinată

Pentru glazură:

  • 100 g ciocolată neagră
  • 100 ml frişca lichidă

 

Mod de preparare:Pentru

aluat, ciocolata şi 5 linguri de apă se pun pe foc la topit.

Se freacă ouăle cu zahărul până la albire, se adaugă făina amestecată cu praful de copt, apoi untul topit, făina de migdale, ciocolata topită şi fructele bine scurse.

Se toarnă aluatul în forma de copt urisă şi se coace 35 de minute. Se lasă să se răcească în totalitate.

Pentru glazură se fierbe frişca, se toarnă peste ciocolata ruptă bucăţi, se amestecă şi apoi se toarnă peste checul răcit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.