Chec la rece
PrinteazaO reteta delicioasa de chec la rece din: piscoturi, mixt de fructe deshidratate, ciocolata, mascarpone, frisca, crema de branza, zahar pudra si gelatina.
- 10 piscoturi
- 150 g mixt de fructe deshidratate
- 1 ciocolata neagra
- 250 g mascarpone
- 250 g frisca
- 100 g crema de branza
- 10 linguri cu zahar pudra
- 1 pliculet cu gelatina
Mod de preparare:
Intr-un castron, bate crema de brânză cu zahărul şi mascarpone. Adaugă frişca bătută bine şi gelatina pregătită conform instrucţiunilor de pe plic. In compoziţia astfel obţinută, încorporează ciocolata, pişcoturile rupte în bucăţi şi fructele deshidratate tocate mai mărunt.
Răstoarnă totul într-o formă de chec tapetată cu folie. Lasă la rece minimum trei ore, răstoarnă şi îndepărtează folia.
Pentru decor, foloseşte ciocolată topită şi o parte din fructele tocate.
Chec la rece
Pofta buna!
Incoming search terms:
- chec la rece