Supa de miel cu legume din: carne de miel, supa de miel, ulei, praz, morcovi, telina, supa clara de miel, patrunjel. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă bogată de proteine […]
Chec cu rosioare si parmezan
PrinteazaChec cu rosioare si parmezan din: rosii cherry, parmezan, faina, drojdie, oua, lapte, busuioc, ulei, sare si piper.
Ingrediente:
- 200 g rosii cherry
- 100 g parmezan ras (sau cascaval de oaie)
- 180 g faina
- 1 lingura rasa cu drojdie uscata
- 4 oua
- 120 ml lapte
- 1 mana de busuioc verde
- 80 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Bate ouăle spumă şi amestecă-le cu făina, un praf de sare şi drojdia.încorporează laptele şi uleiul, puţin câte puţin, amestecând energic ca să nu rămână cocoloaşe.
Adaugă busuiocul tocat mărunt, caşcavalul şi roşiile tăiate în jumătăţi. Amestecă şi potriveşte gustul de sare şi piper.
Toarnă compoziţia într-o formă de chec unsă cu grăsime şi dă la cuptorul încins în prealabil, la foc potrivit, 50 de minute.
Chec cu rosioare si parmezan
Pofta buna!
Suc de mandarine cu menta din: mandarine, lemongrass, ardei iute, frunze de menta. Lemongrass este o planta tropicala cu frunze lungi si tulpini subtiri si fibroase, folosita frecvent in bucataria asiatica, mai ales in bucataria tailandeza, indiana si vietnameza. Are un gust usor citric si poate fi folosit atat in prepararea supei, cat si in prepararea […]