Chec sarat cu feta
PrinteazaChec sarat cu feta din: oua, feta, faina, ulei, lapte, praf de copt, busuioc, ceapa, sare, piper.
- 200 g feta
- 4 ouă
- 250 g făină
- un plic praf de copt
- 100 ml ulei
- 100 ml lapte
- 10 frunze busuioc proaspăt
- o legătură ceapă verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se amestecă făina cu praful de copt, se face un gol şi se pun ouăle. Se amestecă adăugând progresiv uleiul alternativ cu laptele. Se adaugă feta tăiată cubulefe, ceapa fin tocată, busuiocul tăiat şi se potriveşte gustul de sare şi piper.
Se toarnă amestecul în tava de copt tapetată cu foaie de copt şi se coace 40 de minute. Se lasă să se răcească în tavă şi apoi se scoate şi se taie.
Pofta buna!