Chec sarat cu feta

Printeaza

Chec sarat cu feta din: oua, feta, faina, ulei, lapte, praf de copt, busuioc, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:Chec sarat cu feta

  • 200 g feta
  • 4 ouă
  • 250 g făină
  • un plic praf de copt
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 10 frunze busuioc proaspăt
  • o legătură ceapă verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina cu praful de copt, se face un gol şi se pun ouăle. Se amestecă adăugând progresiv uleiul alternativ cu laptele. Se adaugă feta tăiată cubulefe, ceapa fin tocată, busuiocul tăiat şi se potriveşte gustul de sare şi piper.

Se toarnă amestecul în tava de copt tapetată cu foaie de copt şi se coace 40 de minute. Se lasă să se răcească în tavă şi apoi se scoate şi se taie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.