Chec sarat cu sunca si cascaval
PrinteazaChec sarat cu sunca si cascaval din: faina, sunca afumata, cascaval sautelemea, masline, oua, unt, ulei, praf de copt, piper.
- 250 g făină
- 250 g şuncă afumată
- 150 g caşcaval ras sau telemea
- 100 g măsline fără sâmburi
- 4 ouă
- 20 g unt
- 100 ml ulei
- un plic praf de copt
- piper
Mod de preparare:
Făina se pune într-un vas, se adaugă praful de copt, ouăle şi uleiul.
Se amestecă pentru a obţine un aluat fără cocoloaşe şi apoi se adaugă şunca tăiată cuburi mici.
Se pun apoi măslinele, caşcavalul sau telemeaua şi piper.
Se unge cu unt forma de copt, se toarnă aluatul şi se lasă 45 de minute la cuptor.
Chec sarat cu sunca si cascaval
Pofta buna!