Curcan la Grătar sau Plită din: piept de curcan, ulei, sare, piper, boia, usturoi, ierburi. Curcanul la grătar sau la plită reprezintă o metodă excelentă de a savura carnea de curcan, păstrând în același timp calitățile nutritive ale acesteia. Această rețetă simplă, dar plină de aromă, transformă bucățile de curcan într-un fel de mâncare delicios, […]
Chec sarat cu fasole verde si telemea
PrinteazaChec sarat cu fasole verde si telemea din: fasole verde, nuci, telemea, oua, faina, praf de copt, ulei, faina.
Ingrediente:
- 200 g fasole verde
- o lingură nuci
- 150 g telemea
- 3 ouă
- 200 g făină
- un plic praf de copt
- ulei şi făină pentru tavă
Mod de preparare:
Fasolea curăţată se pune 5 minute la fiert în apă şi apoi se scurge foarte bine. Nucile se măruntesc, se amestecă cu fasolea tăiată si brânza fărâmiţată.
Se bat foarte bine ouăle, se adaugă făina şi praful de copt si apoi se amestecă cu fasolea si nucile.
unge o tavă de chec cu puţin ulei, se presară cu făină, se toarnă amestecul si se dă la cuptor.
tine până se rumeneşte frumos deasupra si trece testul cu scobitoarea.
lasă să se răcească în tavă.
Chec sarat cu fasole verde si telemea
Pofta buna!