Chec Tradițional Românesc – Rețeta Delicioasă din: oua, zahar, lapte, faina, ulei, praf de copt, esenta de vanilie. Descoperă rețeta autentică de chec românesc, o delicatesă tradițională care a însoțit mesele românilor de-a lungul timpului. Cu o textură moale și aromată, acest chec te va cuceri de la prima degustare! Checul este un desert popular […]
Chec sarat
PrinteazaChec sarat din: oua, faina, praf de copt, ulei, lapte, cascaval, ardei gras, branza feta, masline vezi si sare.
- 3 oua
- 100 g faina
- un plic praf de copt
- 80 ml ulei
- 120 ml lapte
- 100 g cascaval ras
- un ardei gras verde
- 2 ardei grasi rosii
- 150 g branza feta
- 50 g masline verzi feliate
- sare
Mod de preparare:
Intr-un vas, se amestecă ouăle, făina, praful de copt şl sarea. Se adaugă treptat uleiul şi laptele şi apoi caşcavalul ras.
Se amestecă bine toate ingredientele.
Se adaugă brânza tăiată cubuleţe, măslinele feliate, şi un ardei gras verde şi unul roşu tăiaţi bastonaşe.
Se amestecă din nou aluatul, omogenizând toate ingredientele.
Se varsă aluatul într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt, se aşază deasupra un ardei roşu tăiat fideluţă şl se dă la cuptor pentru 45 de minute.
Chec sarat
Pofta buna!
poate iti place si:
Chec de cartofi cu ciuperci si cascaval
Chec de cartofi cu ciuperci si cascaval din: cartofi, oua, cascaval, piper, sare, ciuperci, unt, orez, patrunjel. Chec sarat cu ciuperci Chec aperitiv cu ciuperci si branza Chec aperitiv cu ardei si ciuperci Ingredinte: 1 kg cartofi 4 oua 150 gr. cascaval piper sare 300 gr. ciuperci 100 gr. unt 100 gr. orez […]
Pofta buna!