Chec cu carnati si cascaval din: cabanosi, cascaval, smantana, oua, faina, sos pesto, praf de copt, ulei, sare. Ingrediente: 3 cabanosi 300 g cascaval 4 linguri cu smantana 4 oua 5 linguri cu faina 1 lingura cu sos pesto 1/2 praf de copt ulei sare Mod de preparare: Dă caşcavalul pe râzătoare şi pune-l […]
Chec cu sos pesto
PrinteazaChec cu sos pesto din: lapte, oua, faina, rosii uscate, carnat uscat, cascava, mozzarella, ulei, praf de copt, rucola, sare, piper, sos pesto.
- 200 ml lapte
- 3 oua
- 150 g faina
- 50 g rosii uscate
- 12 felioare carnat uscat
- 100 g cascaval ras
- 100 g mozzarella
- 100 ml ulei
- un plic praf de copt
- cateva fire rucola
- sare
- piper
- sos pesto
Mod de preparare:
Se amestecă ouăle cu făina, praful de copt, sarea si piperul. Se adaugă apoi laptele si uleiul, uşor încălzite pe foc.
Se amestecă bine pentru a obţine un aluat omogen.
Se pun cârnatii, roşiile uscate, mozzarella, frunzele de rucola tăiate mărunt si caşcavalul si se amestecă.
Se toarnă amestecul într-o formă unsă cu unt, se lasă 15 minute şi apoi se coace 45 de minute.
Se lasă în tavă până ce se răceşte. Se serveste cu sos pesto.
Chec cu sos pesto
Pofta buna!
poate iti place si:
Paine cu rosii
Paine cu rosii din: ciabatta, sos pesto, ceapa, rosii, verdeata, vin, sare, piper. Ingrediente: 1 ciabatta veche de o zi 4 linguri sos pesto Pentru umplutura: 1 ceapă mică roşie, curăţată şi feliată 50 g roşii uscate în ulei de măsline, tăiate + 3 linguri cu ulei din borcan 3 roşii coapte (200 g), curăţate […]
Pofta buna!