Chec cu sunca si carne

Printeaza

Chec cu sunca si carne din: faina, margarina, apa, otet, carne tocata, sunca presata, ou, cascaval, cimbru, patrunjel, sare, piper, ulei, usturoi, iaurt.

Ingrediente:

penru aluat:

  • 350 g faina
  • 250 g margarina
  • 100 ml apa
  • 1 lingura otet

pentru umplutura:

  • 500 g carne tocata
  • 150 g sunca presata
  • 1 ou
  • 1 lingura unt topit pentru uns tava
  • 1 lingura cascaval ras, pentru garnisit
  • cimbru
  • patrunjel
  • sare
  • piper

pentru garnitura:

  • 4 linguri ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 100 ml iaurt
  • sare

 

Mod de preparare:

Amesteci ingredientele pentru aluat, frămânţi bine şi laşi aluatul la rece 2-3 ore.

Amesteci şunca tăiată, carnea tocată, oul, cimbrul, pătrunjelul, sare şi piper.

Intinzi o foaie cu care tapetezi o tavă unsă cu unt şi păstrezi una pentru a o pune deasupra.

Adaugi umplu­tura de carne, acoperi cu cealal­tă foaie de aluat şi ornezi partea de deasupra.

Ungi cu ou bătut, presari caşcaval ras şi dai la cuptor circa 45 de minute.

 

Chec cu sunca si carne

Chec_cu_sunca_si_carne

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.