Chec cu vin rosu

Printeaza

Chec cu vin rosu din: oua, margarina, zahar, faina, scortisoara, cacao, praf de copt si coaja rasa de portocala.

Ingrediente :

  • 4 ouă
  • 1 ceaşcă vin roşu
  • 250 g margarină
  • 250 g zahăr
  • 250 g făină
  • 1 linguriţă scorţişoară
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 linguriţă coajă rasă de portocală

 

Mod de preparare:

Chec cu vin rosu: Freci ouăle cu margarina moale, apoi adaugi zahărul şi freci în continuare până când compoziţia devine spumoasă încorporezi pe rând, amestecând după fiecare ingredient, făina amestecată cu praful de copt, cacaua, scorţişoara şi coaja rasă de portocală.

La final torni vinul roşu şi amesteci. Pui compoziţia într-o formă de chec unsă cu unt şi tapetată cu făină şi o dai la cuptor pentru 45-50 de minute, la foc potrivit.

După ce checul s-a răcit în tavă, îl scoţi şi îl tai. în funcţie de gust, poţi presăra zahăr pudră.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.