Wasabi – Despre sosul Wasabi este un condiment japonez unic și intens picant, cunoscut pentru aroma sa puternică și gustul său iute. Aici sunt câteva informații despre sosul wasabi: Originea: Wasabi provine din Japonia și este obținut din rădăcinile plantei Wasabia japonica, cunoscută și sub numele de hrean japonez. Rădăcinile sunt zdrobite pentru a produce […]
Cheese cake cu fructe de pădure
PrinteazaCheese cake cu fructe de pădure din: branza ricotta, zahar pudra, esenta de vanilie, oua, biscuiti, unt, suc de lamaie, coaja de lamaie, fructe de padure.
Ingrediente:
- 500 g branza ricotta
- 125 g zahar pudra
- o lingurita esenta vanilie
- 2 oua
- 260 g biscuiti sfaramiciosi
- 160 g unt moale
- sucul si coaja unei lamai
pentru servit:
- 300 g fructe de padure
Mod de preparare:
sfărâmă biscuiţii si se transformă într-o pudră cât mai fină. Se topeşte untul şi se toarnă peste pudra de biscuiţi, apoi se omogenizează bine.
O formă de 24 cm se tapetează pe fund Si pe pereţi cu amestecul de unt şi biscuiţi, presând bine, după care se dă la rece pentru 30 de minute.
Brânza se mixează cu zahărul, vanilia, sucul si coaja de lămâie până ce se obţine un amestec fin. Se adaugă ouăle unul câte unul, amestecând după fiecare.
toarnă amestecul în forma scoasă de la frigider si se coace 30-35 de minute.
lasă apoi să se răcească şi se dă la rece pentru 3 ore. Se serveşte cu fructe de pădure proaspete deasupra.
Cheese cake cu fructe de pădure
Pofta buna!
Pui cu orez si legume din: pui, telina, ceapa, maioneza, orez, supa de pui, fulgi de porumb, migdale, unt. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune […]