Cheeseburgeri cu ceapa rosie si ardei iute
PrinteazaCheeseburgeri cu ceapa rosie si ardei iute din: carne de vită tocată, sos Worchestershire, brânză maturată, pastă de ardei iute, ketchup, maioneză, chifle pentru hamburgeri, salată iceberg, roşie, ceapă roşie, castraveţi muraţi.
Ingrediente:
- 450g carne de vită, tocată
- 2 linguri de sos Worchestershire
- 8 felii de brânză maturată
- 1 lingură pastă de ardei iute
- 5 linguri de ketchup
- 2 linguri de maioneză
Pentru servit:
- 4 chifle pentru hamburgeri
- 4 frunze groase de salată iceberg
- 4 felii groase de roşie
- 4 felii foarte subţiri de ceapă roşie
- 16 felii de castraveţi muraţi
Mod de preparare:
Pune carnea si sosul Worchestershire intr-un bol si asezoneaza cu piper negru si 1 lingurita generoasa de sare.
Omogenizeaza compozitia si imparte-o in mod egal pentru a forma 4 burgeri subtiri. Refrigereaza-i pana cand ai nevoie de ei. Pot fi preparati cu o zi inainte.
Combina pasta de ardei iute, ketchupul si maioneza intr-un bol pentru a obtine un sos.
Incinge un gratar cu carbuni sau pe gaz (sau foloseste o tigaie-grill). Gateste burgerii pana cand capata urme de gratar.
Pune cate 2 felii de branza maturata pe fiecare burger si mai gateste-i inca 30 de secunde, pana cand aceasta se topeste, apoi transfera-i intr-o farfurie.
Coace si chiflele timp de cateva secunde, pe partea taiata. Intinde putin sos picant pe chiflele care vor forma baza burgerului, apoi adauga salata, rosie, un burger, ceapa si muraturi.
Adauga cealalta jumatate a chiflei si devoreaza burgerii imediat.
Cheeseburgeri cu ceapa rosie si ardei iute
Pofta buna!