Cheeseburgeri cu carne de vita, cheddar si ardei iute
PrinteazaCheeseburgeri cu carne de vita, cheddar si ardei iute din: carne tocata de vita, ceapa, pesmet, cheddar, patrunjel, sos worcestershire, ou, pudra de ardei iute, ulei de masline, frunze de salata, chifle, ceapa rosie, rosii, castarveti murati, sos.
- 1,25 kg carne tocata de vita
- 1 ceapa, tocata marunt
- 140 g de pesmet
- 100 g Cheddar, ras
- 1 legatura mica de patrunjel, tocat
- 1 lingura de sos Worcershire
- 1 ou, batut
- 1 lingurita pudra de ardei iute
- 10 lingurite ulei de floarea soarelui sau de masline
- chifle pentru burgeri, frunze de salata, ceapa rosie taiata felii, rosii, castraveti murati si sosuri pentru servit
Mod de preparare:
Aşază într-un bol carnea, ceapa, pesmetul, Cheddarul, pătrunjelul, sosul Worcestershire, oul, pudra de ardei iute, 1/2 linguriţă de sare şi nişte piper. Amestecă totul cu mâna şi formează 10 burgeri.
Pregăteşte un grătar cu cărbuni sau încinge bine o tigaie-grill. Frige burgerii câte 10 de minute pe fiecare parte, până când se fac pe placul tău.
Aşază burgerii în chifle împreună cu frunze de salată, felii de ceapă roşie, castraveţi muraţi şi sosurile preferate.
Cheeseburgeri cu carne de vita, cheddar si ardei iute
Pofta buna!