Cheesecake Fără Coacere cu Pepene Galben: Un Deliciu Aromat din: biscuiti digestivi, unt, crema de branza, frisca, zahar, pepene galben, gelatina, menta. Această versiune a clasicului cheesecake combină cremozitatea brânzei cu dulceața subtilă și aroma proaspătă a pepenelui galben, oferind o experiență gustativă unică. Ideal pentru orice ocazie, de la întâlnirile de familie la petrecerile […]
Cheesecake cu afine
PrinteazaCheesecake cu afine din: biscuiti cu cacao, unt, galbenusuri, coaja de lamaie, suc de lamaie, zahar fin, branza de vaci, gris, afine, gem de afine.
- 225 g biscuiti cu cacao zdrobiti
- 115 g unt moale
- 3 galbenusuri
- coaja rasa de la 1/2 lamaie
- 2 linguri suc de lamaie
- 60 g zahar fin
- 500 g branza de vaci
- 1 lingura gris
- 220 g afine
- 2 linguri gem de afine
Mod de preparare:
Intr-un castron se framanta biscuitii sfaramati cu unt, astfel incat sa ia nastere un aluat sfaramicios.
Se ung fundul si marginile unei forme de tarta (20 cm) si se tapeteaza fundul cu hartie de copt.
Se presara firimituri de aluat si se incrusteza apasand cu mainile.
Se bat gălbenuşurile cu zahăr, adăugând coajă de lămâie. Se adaugă suc de lămâie şi brânză de vaci, iar în final se încorporează grisul.
Se aşază o parte din această cremă subţire pe fundul formei. Se încinge cuptorul la 170 °C.
Afinele proaspete se amestecă împreună cu gemul de afine; se aşază peste stratul de cremă şi se acoperă cu restul de cremă.
Se nivelează şi se coace prăjitura în cuptorul pregătit, cca 35 min. Se lasă să se răcească tarta; apoi se desprinde marginea formei şi se taie felii.
Cheesecake cu afine
Pofta buna!
poate iti place si:
Cheesecake Fără Coacere cu Pepene Galben: Un Deliciu Aromat
Pofta buna!
Incoming search terms:
- cheesecake cu afine restaurante de lux