Cheesecake blues

Printeaza

Se frământă un aluat din 150 g făină, 1 linguriţă cacao, 100 g unt, 50 g zahăr; se înfăşoară în folie şi se dă la frigi­der 30 min. Se încinge cuptorul la 180 °C. Se întinde o foaie de aluat şi se aşază într-o formă de tort (0 24 cm) unsă şi pudra­tă cu făină. Se înţeapă blatul.

Se bat 4 ouă cu 200 g zahăr; se înglobează 1 kg brân­ză de vaci, 3 linguri amidon, 80 g unt topit, suc şi coajă rasă de la 1 lămâie. Se repartizează pe blat şi se coace 60 min. Spre final se acoperă cu folie de aluminiu. Se desprinde din formă.

Se încălzesc 2 linguri gem de caise cu 2 linguri apă şi se unge prăjitura cu acest amestec, folosind o pensulă. Se acoperă cu 400 g afi­ne şi se presară 1 lingură zahăr pudră.

Cheesecake blues

Cheesecake blues

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.