Cheesecake cu ciocolata si frisca

Printeaza

Cheesecake cu ciocolata si frisca din: biscuiţi, unt, frisca lichida, ciocolata amaruie, crema de branza, zahar, oua.

Cheesecake_cu_ciocolata_si_frisca

Ingrediente:

  •  250 g biscuiţi
  •  125 g unt
  •  200 ml frişcă lichidă
  •  200 g ciocolată amăruie
  •  600 g cremă de brânză
  •  125 g zahăr
  •  4 ouă

Mod de preparare:

Biscuiţii măruntiti şi se amestecă bine cu . untul topit şi apoi se pun într-o formă de copt care se dă la rece.

Se fierbe frişca, se trage de pe foc si se pun în ea bucăţele de ciocolată. Se ames­tecă pentru a topi ciocolata.

Brânza si zahărul se amestecă, se adau­gă ouăle uşor bătute, se amestecă din nou si se pune ciocolata.

Se toarnă compozţia peste blatul de bis­cuiţi si se pune forma la fiert la bain-marie, în cuptor, pentru o oră.

Apoi se ţine 30 de minute în Cuptor cu uşa întredeschi­să. Se lasă apoi la rece pentru o noapte.

Se serveşte decorat cu cacao şi ciocolată rasă.

Cheesecake cu ciocolata si frisca

Cheesecake_cu_ciocolata_si_frisca

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Cheesecake cu fragute

Cheesecake cu lamaie si biscuiti

Cheesecake cu lamaie si biscuiti din: unt, zahar, crema de branza, lamai, biscuiti, vanilie, oua, frisca, capsuni. Ingrediente: Blat: 300 g biscuiţi digestivi 100 g unt 1 lingură zahăr coaja de la 2 lămâi Cremă: 500 g cremă de brânză sucul de la 2 lămâi 2 fiole esenţă de vanilie zahăr pudră după gust 100 […]

 

Cheesecake cu biscuiti si ciocolata

Cheesecake cu biscuiti si ciocolata din: unt, biscuiti, crema de branza, zahar, frisca, lamaie, vanilie. Ingrediente: Pentru bază: 150 g unt 200 g biscuiţi cu cacao 100 g fulgî de ovăz Pentru umplutură: 600 g cremă de brânză 150 g zahăr pudră 1 lămâie 300 ml friscă lichidă grasă 150 g biscuiţi cu cacao esenţă […]

 

Cheesecake cu bezea

Cheesecake cu biscuiti digestivi

Cheesecake cu biscuiti digestivi din: biscuiti, unt, crema de branza, smantana, oua, zahar. Ingrediente: 100 g biscuiţi digestivi 30 g unt 600 g cremă de brânză 200 g smântână grasă un ou + 2 gălbenuşuri 100 g zahăr   Mod de preparare: Se mărunţesc biscuiţii până se obţine o pulbere fină peste care se toarnă […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.