Cheesecake cu biscuiti, copt

Printeaza

Cheesecake cu biscuiti, copt din: biscuiti, zahar, unt, branza crema, lapte condensat, oua, suc de lamaie.

Ingrediente:Cheesecake cu biscuiti, copt

  • 40 g biscuiţi digestivi, zdrobiţi
  • 45 g zahăr
  • 65 g unt topit
  • 500 g brânză cremă, frecată
  • 1 conservă (400 ml) lapte condensat îndulcit
  • 3 ouă
  • 50 ml suc de lămâie

 

 

Mod de preparare:

Cuptorul electric se încălzeşte la 150°C.

Puneţi biscuiţii zdrobiţi şi zahărul într-un castron mare, iar deasupra turnaţi untul topit. Amestecaţi bine, până se omogenizează, apoi presaţi compoziţia pe fundul unei forme cu margine detaşabilă, cu un diametru de 23 cm.

Intr-un alt castron mare, bateţi brânza cremă, până devine pufoasă. Adăugaţi laptele condensat şi bateţi până se omogenizează, încorporaţi pe rând ouăle, sucul de lămâie şi bateţi bine după fiecare ingredient adăugat. Turnaţi amestecul peste blatul de biscuiţi.

Prăjitura se coace între 50 şi 55 de minute. Trebuie să aibă o consistenţă elastică la apăsare. Se răceşte la temperatura camerei, apoi se păstrează în frigider până la servire.

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.