Cheesecake cu biscuiti digestivi
PrinteazaCheesecake cu biscuiti digestivi din: biscuiti, unt, crema de branza, smantana, oua, zahar.
- 100 g biscuiţi digestivi
- 30 g unt
- 600 g cremă de brânză
- 200 g smântână grasă
- un ou + 2 gălbenuşuri
- 100 g zahăr
Mod de preparare:
Se mărunţesc biscuiţii până se obţine o pulbere fină peste care se toarnă untul topit. Se tapetează o formă cu amestecul de biscuiţi, se coace 10 minute.
Se lasă la răcit complet.
Toate ingredientele pentru cremă se mixează, se toarnă peste blat şi se dă la cuptor 10 minute la foc mare şi 50 de minute la foc mic. Se stinge focul şi se lasă 2 ore în cuptor cu uşa închisă.
Se scoate după 2 ore, se lasă o noapte la rece şi a doua zi se taie şi se serveşte.
Pofta buna!