Cheesecake cu ciocolata si vanilie

Printeaza

Cheesecake cu ciocolata si vanilie din: biscuiti, unt, crema de branza, frisca, zahar, ciocolata, vanilie.

Ingrediente:Cheesecake cu ciocolata si vanilie

  • 150 g biscuiţi cu cacao
  • 130 g unt
  • 250 g cremă de brânză
  • 300 ml frişca lichidă
  • 120 g zahăr
  • 200 g ciocolată
  • o linguriţă esenţă de vanilie
  • 100 g ciocolată
  • 100 ml frişcă lichidă

 

Mod de preparare:

Se mărunţesc biscuiţii şi se amestecă cu untul topit. Se aşază într-o tavă cu pereţi detaşabili.

Ciocolata ruptă bucăţi se pune la topit, se amestecă crema de brânză cu ciocolata topită, se adaugă vanilia şi zahărul şi se mixează. Se bate frişca, se adaugă 1/3 în amestecul precedent, se mixează, se adaugă şi restul de frişcă şt se amestecă cu o spatulă.

Se toarnă amestecul peste stratul de biscuiţi, se lasă 6 ore la congelator şi se scoate cu 20 de minute înainte de a fi servită. în momentul servirii, se fierbe frişca lichidă şi se toarnă peste ciocolata mărunţită.

Se amestecă pentru topire şi se toarnă peste prăjitură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.