Cheesecake cu vişine şi ciocolată neagră

Printeaza

Cheesecake cu vişine şi ciocolată neagră din: biscuiti cu cacao, unt, crema de branza de vaci, zahar pudra, oua, ciocolata neagra, visine.

Ingrediente:Cheesecake cu vişine şi ciocolată neagră

  • 170 g biscuiti cu cacao
  • 75 g unt topit
  • 450 g crema de branza de vaci sau ricotta
  • 75 g zahar pudra
  • 2 oua
  • 200 g ciocolata neagra topita
  • 450 g visine fara samburi

 

Mod de preparare:

Se tapetează o tavă cu hârtie de copt. Se încinge cuptorul la 180 °C. Se amestecă biscuiţii zdrobiţi cu untul topit; se aşază în tavă. Se dă la frigider 30 min. Se bate brânza cu zahăr, cu mixerul. Se încorporează pe rând ouăle, apoi ciocolata neagră, topită şi răcorită. Se adaugă vişinele şi se amestecă uşor.

Se toarnă în tavă si se coace 50 min. Se lasă să se răcească cu uşa cuptorului deschisă, 2-3 ore. Apoi se dă la frigider minimum 3 ore, cel mai bine peste noapte. Se scoate din frigider cu 30 min. înainte de servire şi se lasă să se odihnească la temperatura camerei.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.