Cheesecake cu zmeură

Printeaza

O reteta de cheesecake cu zmeura din: biscuiti integrali, unt, gelatina, branza de vaci, iaurt natur, zahar, suc de limete, frisca, zmeura, fulgi de migdale si limeta.

Ingrediente:Cheesecake cu zmeură

  • 150 g biscuiti integrali
  • 100 g unt
  • 6 foi gelatina
  • 400 g branza de vaci
  • 350 g iaurt natur
  • 100 g zahar
  • 4 linguri suc de limete
  • 200 g frisca
  • 500 g zmeura
  • 100 g fulgi de migdale
  • 1 limeta

 

Mod de preparare:

Se zdrobesc biscuiţii şi se amestecă împreună cu untul topit. Se tapetează o formă de tort (0 26 cm) cu folie transparentă. Se aşază compoziţia de biscuiţi, pe post de blat. Se dă la frigider cca 1 oră.

Se înmoaie gelatina. Se amestecă brânza de vaci cu iaurt, zahăr şi suc de limetă. Se bate frişca. Se storc foile de gelatină şi se dizolvă la foc moale; se înglobează în frişcă.

Se repartizează 4 linguri din această compoziţie pe blat şi se aşază deasupra 400 g zmeură. Se acoperă cu restul de cremă şi se dă la frigider cca 3 ore. Se prăjesc migdalele.

Se desprinde marginea formei şi se ornează marginea tortului cu migdale, restul de zmeură şi limetă.

Cheesecake cu zmeură

Cheesecake cu zmeură

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Bun rau cheesecakeul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.