Cheesecake cu zmeură
PrinteazaO reteta de cheesecake cu zmeura din: biscuiti integrali, unt, gelatina, branza de vaci, iaurt natur, zahar, suc de limete, frisca, zmeura, fulgi de migdale si limeta.
- 150 g biscuiti integrali
- 100 g unt
- 6 foi gelatina
- 400 g branza de vaci
- 350 g iaurt natur
- 100 g zahar
- 4 linguri suc de limete
- 200 g frisca
- 500 g zmeura
- 100 g fulgi de migdale
- 1 limeta
Mod de preparare:
Se zdrobesc biscuiţii şi se amestecă împreună cu untul topit. Se tapetează o formă de tort (0 26 cm) cu folie transparentă. Se aşază compoziţia de biscuiţi, pe post de blat. Se dă la frigider cca 1 oră.
Se înmoaie gelatina. Se amestecă brânza de vaci cu iaurt, zahăr şi suc de limetă. Se bate frişca. Se storc foile de gelatină şi se dizolvă la foc moale; se înglobează în frişcă.
Se repartizează 4 linguri din această compoziţie pe blat şi se aşază deasupra 400 g zmeură. Se acoperă cu restul de cremă şi se dă la frigider cca 3 ore. Se prăjesc migdalele.
Se desprinde marginea formei şi se ornează marginea tortului cu migdale, restul de zmeură şi limetă.
Cheesecake cu zmeură
Pofta buna!
Bun rau cheesecakeul