Cheesecake cu fragute din: unt, biscuiti, ricotta, crema de branza, frisca, vanilie, zahar, gelatina, fragute. Ingrediente: Pentru bază: 400 g biscuiti 100 g unt Pentru crema de brânză: 500 g ricotta 200 g cremă de brânză 200 ml frişcă lichidă 1/2 linguriţă esenţă de vanilie 150 g zahăr pudră 15 g gelatină praf 200 g fragute […]
Cheesecake cu dovleac copt
PrinteazaCheesecake cu dovleac copt din: biscuiti, unt, ghimbir, miere, piure de dovleac, unt, crema de branza, esenta de vanilie, scortisoara, ghimbir, sare de mare si zahar pudra.
Pentru crustă:
- 1 cană biscuiţi digestivi mărunţiţi
- 4 limguri de unt
- 1/4 linguriţă de ghimbir răzuit
- 1 linguriţă miere de albine (opţional)
Pentru cremă:
- 2 căni piure de dovleac copt
- 4 linguri de unt
- 2 pachete de cremă de brânză sau brânză de casă
- 1 linguriţă esenţă de vanilie
- 1 linguriţă scorţişoară
- 1 linguriţă ghimbir răzuit
- 1/4 linguriţă sare de mare
- 1/2 cană zahăr pudră
Mod de preparare:
Untul se topeşte şi se combină cu biscuiţii digestivi, ghimbirul răzuit şi mierea de albine.
Se pune crusta într-o tavă cu pereţi detaşabili şi se presează cu ajutorul unui pahar.
Se dă la cuptorul încins timp de 7 minute.
Crema de brânză şi untul se amestecă cu mixerul, după care se încorporează piureul de dovleac şi condimentele.
La final se adaugă zahărul pudră şi sarea de mare.
Se aşază peste crusta răcită, se acoperă cu folie alimentară şi se lasă la frigider 6 ore.
Cheesecake cu dovleac copt
Pofta buna!
poate iti place si:
Cheesecake cu fragute
Pofta buna!