Cheesecake cu pere
PrinteazaCheesecake cu pere din: branza de vaci, pere, oua, faina, zahar brun, zahar vanilat, drojdie, margarina, zeama de lamaie.
- 500 g branza de vaci degresata
- 3 pere
- 2 oua
- 150 g faina
- 100 g zahar brun
- 1 pliculet zahar vanilat
- 1 pliculet cu drojdie uscata
- margarina
- zeama de lamaie
Mod de preparare:
Amestecă brânza de vaci degresată cu ouăle, zahărul brun şi cel vanilat.
Incorporează treptat făina proaspăt cernută şi amestecată cu drojdia.
Curăţă perele, taie-le în cubuleţe. Stropeşte-le cu puţină zeamă de lămâie, adaugă-le în compoziţia de brânză.
Răstoarnă totul într-o tavă unsă cu margarină şi tapetată cu făină. Lasă la cuptor, la foc moderat, 3540 de nminute.
Serveşte după ce s-a răcorit.
Cheesecake cu pere
Pofta buna!
Vreau si eu din prajitura asta