Cheesecake cu pere

Printeaza

Cheesecake cu pere din: branza de vaci, pere, oua, faina, zahar brun, zahar vanilat, drojdie, margarina, zeama de lamaie.

Ingrediente:Cheesecake_cu_pere

  • 500 g branza de vaci degresata
  • 3 pere
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • 100 g zahar brun
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 pliculet cu drojdie uscata
  • margarina
  • zeama de lamaie

 

Mod de preparare:

Amestecă brânza de vaci degresată cu ouăle, zahărul brun şi cel vanilat.

Incor­porează treptat făina proaspăt cernută şi amestecată cu drojdia.

Curăţă perele, taie-le în cubuleţe. Stropeşte-le cu puţină zeamă de lămâ­ie, adaugă-le în compoziţia de brânză.

Răstoarnă totul într-o tavă unsă cu mar­garină şi tapetată cu făină. Lasă la cuptor, la foc moderat, 3540 de nminute.

Serveşte după ce s-a răcorit.

Cheesecake cu pere

Cheesecake_cu_pere

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Vreau si eu din prajitura asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.