Cheesecake cu portocale

Printeaza

Cheesecake cu portocale din: unt dietetic, biscuiti digestivi, biscuiti de ovaz, miere, ricotta, oua, fructoza, amidon, coaja de portocale, amidon, iaurt integral, branza de vaci, zeama de lamaie si zahar.

Ingrediente:Cheesecake_cu_portocale

  • 90 g unt dietetic, topit
  • 125 g bicuiti digestivi, zdrobiti
  • 100 g biscuiti de ovaz, zdrobiti
  • 1 lingura miere
  • 250 g ricotta sau urda proaspata
  • 3 oua, batute
  • 8 linguri fructoza
  • coaja rasa de la 3 portocale plus 6 linguri zeama
  • 3 linguri amidon
  • 200 g iaurt integral
  • 400 g branza de vaci dietetica
  • zeama de la 1 lamaie
  • 3 linguri zahar

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 3/170 C. Pe grătarul de jos al cuptorului aşază un vas rezistent la cuptor plin cu apă fierbinte.

Unge cu unt topit forma rotundă de 20 cm. Combină untul rămas cu biscuiţii şi mierea.

Aşază compoziţia pe baza formei şi presează într-un strat egal cu ajutorul unei spatule. Dă la congelator 20 min.

Combină în tocătorul electric urda şi ouăle, apoi adaugă fructoza, coaja de portocală, amidonul, iaurtul şi brânza de vaci.

Toarnă în formă şi dă la cuptor pe nivelul din mijloc 50 min, până când se întăreşte.

Opreşte cuptorul, întredeschide uşa şi lasă să se răco­rească 30 min.

Apoi lasă la temperatura camerei înain te să dai la rece min 3 ore.

Pentru sos, fierbe coaja de portocală rămasă cu zeama de lămâie şi portocală şi zahărul până când siropul se leagă.

 

Cheesecake cu portocale

Cheesecake_cu_portocale

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • biscuiti digestivi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.