Cheesecake cu Crema de Portocale și Vanilie din: biscuiti, unt, branza de vaci, smantana, zahar, oua, coaja si suc de portocale, extract de vanilie. Cu acest Cheesecake Cremos, veți experimenta o explozie de arome bogate și delicioase, într-un desert care cucerește cu siguranță inimile celor care îl gustă. Ingrediente pentru crusta: 200g biscuiți digestivi sau […]
Cheesecake cu ricotta
PrinteazaCheesecake cu ricotta din: oua, unt, faina, zahar, ricotta, sare.
- 3 ouă
- 3 linguri de unt topit
- 100 g făină
- 100 g zahăr
- 250 g ricotta
- 50 g zahăr pudră
- 1/2 linguriţă de sare
Mod de preparare:
Bate energic ouăle cu zahărul şi sarea până îşi triplează volumul. Adaugă untul topit (răcit) şi, treptat, făina cernută, amestecând cu grijă.
Toarnă aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi nivelează. Dă la cuptor 25 de minute. Intre timp, bate ricotta (scursă) cu zahărul pudră.
Când blatul s-a răcorit, taie-l în foi subţiri dacă e cazul, pune deasupra compoziţia de brânză.
Tine la rece 1-2 ore înainte de servire.
Pofta buna!
poate iti place si:
Cheesecake Japonez Moale și Delicios
Cheesecake Japonez Moale și Delicios din: biscuiti digestivi, unt, branza de vaci, smantana, oua, zahar, faina, extract de vanilie. Cheesecake-ul japonez este un desert ușor și pufos, adorat pentru textura sa moale și gustul delicat. Acesta este inspirat de bucătăria japoneză, care se remarcă prin eleganța și rafinamentul preparatelor. Cheesecake-ul japonez este o alegere excelentă […]
Pofta buna!