Cheesecake cu vanilie si nucsoara

Printeaza

Cheesecake cu vanilie si nucsoara din: biscuiţi, unt, nucsoara, brânză de vaci, branza de vaci, zahar, faina, oua, esenta de vanilie, frisca lichida.

Cheesecake_cu_vanilie_si_nucsoara

Ingrediente:

  •  250 g biscuiţi
  •  125 g unt
  •  1/2 linguriţă nucşoară rasă

Ingrediente pentru garnitură:

  •  500 g brânză de vaci
  •  150 g zahăr
  •  2 linguri făină
  •  3 ouă
  •  o fiolă esenţă vanilie
  •  250 ml friscă lichidă

Mod de preparare:

O formă rotundă cu pereţii detaşabili se tapetează cu hârtie de copt şi se pune amestecul de biscuiţi mărunţiţi, nucşoară şi unt topit. Se dă la rece.

Se bate brânza, apoi se pun zahărul şi făina, ouăle, unul câte unul, şi esenţa de vanilie. La final, se toarnă frişca lichidă.

Se pune amestecul peste baza de biscuiţi şi se lasă la cuptor pentru 55 de minute.

Se scoate apoi din cuptor şi se lasă să se răcească complet în forma de copt. Apoi se scoate.

Cheesecake cu vanilie si nucsoara

Cheesecake_cu_vanilie_si_nucsoara

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Cheesecake cu zmeură

Cheesecake cu zmeura si scortisoara

Cheesecake cu zmeura si scortisoara din: biscuiti, unt, scortisoara, branza, mascarpone, zahar, suc de lamaie, gelatina, zmeura. Ingrediente: 200 g biscuiţi sfărâmicioşi 80 g unt o linguriţă scorţişoară 300 g brânză de vaci 250 g mascarpone 150 g zahăr pudră 2 linguri suc de lămâie un pliculeţ gelatină 300 g zmeură   Mod de preparare: […]

 

Cheesecake cu biscuiti si capsuni

Cheesecake cu biscuiti si capsuni

Cheesecake cu biscuiti si capsuni din: biscuiti, zahar, unt, branza, oua, smantana, vanilie, sare, lamaie, capsuni. Ingrediente: Pentru blat: 150-20 0 g biscuiti digestivi (neîndulciti) 2 linguri zahar 100 g unt Pentru umplutura: 1 kg crema de brânza sau brânza de vaci grasa, foarte proaspata 200 g zahar 3 linguri faina alba 4 oua mari […]

 

 

Cheesecake cu ciocolată albă şi ricotta

Cheesecake cu ciocolata si menta

Cheesecake cu ciocolata si menta din: piscoturi, unt, lapte, branza, smantana, zahar, gelatina, ciocolata, frisca. Ingrediente: Pentru blat: 350 g pişcoturi 200 g unt 1-2 linguri lapte rece Pentru crema: 500 g brânză dulce de vaci 500 g smântână zahăr 2 plicuri gelatină pudră 200 g ciocolată amară mentă 200 ml frişca lichidă   Mod […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.