Cheesecake cu zmeura si scortisoara din: biscuiti, unt, scortisoara, branza, mascarpone, zahar, suc de lamaie, gelatina, zmeura. Ingrediente: 200 g biscuiţi sfărâmicioşi 80 g unt o linguriţă scorţişoară 300 g brânză de vaci 250 g mascarpone 150 g zahăr pudră 2 linguri suc de lămâie un pliculeţ gelatină 300 g zmeură Mod de preparare: […]
Cheesecake cu vanilie si nucsoara
PrinteazaCheesecake cu vanilie si nucsoara din: biscuiţi, unt, nucsoara, brânză de vaci, branza de vaci, zahar, faina, oua, esenta de vanilie, frisca lichida.
Ingrediente:
- 250 g biscuiţi
- 125 g unt
- 1/2 linguriţă nucşoară rasă
Ingrediente pentru garnitură:
- 500 g brânză de vaci
- 150 g zahăr
- 2 linguri făină
- 3 ouă
- o fiolă esenţă vanilie
- 250 ml friscă lichidă
Mod de preparare:
O formă rotundă cu pereţii detaşabili se tapetează cu hârtie de copt şi se pune amestecul de biscuiţi mărunţiţi, nucşoară şi unt topit. Se dă la rece.
Se bate brânza, apoi se pun zahărul şi făina, ouăle, unul câte unul, şi esenţa de vanilie. La final, se toarnă frişca lichidă.
Se pune amestecul peste baza de biscuiţi şi se lasă la cuptor pentru 55 de minute.
Se scoate apoi din cuptor şi se lasă să se răcească complet în forma de copt. Apoi se scoate.
Cheesecake cu vanilie si nucsoara
Pofta buna!
poate iti place si:
Cheesecake cu zmeura si scortisoara
Cheesecake cu biscuiti si capsuni
Cheesecake cu biscuiti si capsuni din: biscuiti, zahar, unt, branza, oua, smantana, vanilie, sare, lamaie, capsuni. Ingrediente: Pentru blat: 150-20 0 g biscuiti digestivi (neîndulciti) 2 linguri zahar 100 g unt Pentru umplutura: 1 kg crema de brânza sau brânza de vaci grasa, foarte proaspata 200 g zahar 3 linguri faina alba 4 oua mari […]
Cheesecake cu ciocolata si menta
Cheesecake cu ciocolata si menta din: piscoturi, unt, lapte, branza, smantana, zahar, gelatina, ciocolata, frisca. Ingrediente: Pentru blat: 350 g pişcoturi 200 g unt 1-2 linguri lapte rece Pentru crema: 500 g brânză dulce de vaci 500 g smântână zahăr 2 plicuri gelatină pudră 200 g ciocolată amară mentă 200 ml frişca lichidă Mod […]
Pofta buna!