Cheesecake cu vişine din: turta dulce, unt, branza de vaci, smantana, zahar, amidon, oua si visine.
Ingrediente:
300 g turta dulce
120 g unt topit
500 g branza de vaci
200 ml smantana
100 g zahar
2 linguri amidon
3 oua
250 g visine fara samburi
Mod de preparare:
Se macină turta dulce şi se amestecă împreună cu untul topit.
Se încrustează pe fundul şi pe laturile unei forme de cozonac şi se lasă să se întărească în frigider.
Se amestecă brânza de vaci cu smântână; se adaugă zahăr, amidon şi ouă bătute.
Se repartizează pe fundul formei 1/3 din cantitatea de vişine, după aceea jumătate din compoziţia de brânză, apoi din nou 1/3 din vişine şi restul de amestec de brânză.
Se nivelează. Se încinge cuptorul la 160 °C şi se coace prăjitura timp de 50 min.
Cheesecake cu bezea si biscuiti din: biscuiti, unt, branza de vaci, zahar, oua, faina, gris, bicarbonat, lamaie, albusuri, zahar. Ingrediente: 250 g biscuiti 100 g unt topit 1 kg branza de vaci 250 g zahar 4 oua 3 linguri cu faina 2-3 linguri cu gris 1 lingurita de bicarbonat 1/2 lingurita cu lamaie sau otet […]
Cheesecake cu lamaie verde si fistic din: crema de branza, biscuiti, zahar, unt, frisca, gelatina, lime, fistic. Ingrediente: 400 g cremă de brânză 250 g biscuiţi 120 g zahăr 70 g unt 250 ml friscă lichidă un plic zahăr vanilat 4 foi gelatină 3 linguri suc de lămâie verde puţin colorant verde 1 linguriţă ulei […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.