Cheesecake
PrinteazaO reteta delicioasa de Cheesecake din: biscuiti cu cereala, crema de branza, mascarpone, unt, zahar vanilat si fructe.
- 400 g biscuiţi cu cereale
- 500 g cremă de brânză
- 1 cutie cu mascarpone
- 100 g unt moale
- 2 pliculeţe cu zahăr vanilat
- fructe pentru decor
Mod de preparare:
Dă biscuiţii prin maşina de tocat sau zdrobeşte-i într-un blender. Pune pesmetul de biscuiţi într-un castron şi amestecă bine, pana la incorporare, cu untul aflat la temperatura camerei.
Pune compoziţia într-o formă de tort cu pereţii detaşabili şi presează cât mai bine cu podul palmei. Dă la rece. Scurge crema de brânză de eventualul zer şi bate-o împreună cu mascarpone şi zahărul vanilat. Răstoarnă crema peste blatul răcit şi nivelează cu lama lată a unui cuţit.
Dă din nou la rece, până în momentul servirii. Scoate cu grijă inelul detaşabil, ornează prăjitura cu fructe proaspete şi serveşte imediat.
Cheesecake
Pofta buna!