Chefal a la grec

Printeaza

Chefal a la grec

Ingrediente:Chefal a la grec

  • 1 kg peşte
  • 1 pahar ulei
  • 1 pahar vin
  • usturoi
  • cimbru
  • piper
  • 1-2 foi de dafin
  • bulion de roşii
  • 1 lămaie

Mod de preparare:

 

Curăţăm peştele, îl sărăm şi îl aşezăm într-o tavă. Punem deasupra puţin usturoi pisat (după gust), boabe de piper, cim­bru, un pahar de ulei, un pahar de vin, 1-2 foi de dafin şi puţin bulion de roşii.

Dăm la cuptor şi lăsăm 3/4 oră. Pe urmă scoatem chefalii pe o farfurie, stoarcem deasupra o lămaie şi servim rece.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun chefalul a la grec!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.