Chefal cu arpagic, manatarci si anghinare

Printeaza

 Chefal cu arpagic, manatarci si anghinare

Ingrediente:

  • 6 chefali (circa 1,400 kg)
  • 250 g arpagic
  • 250 g manătărci
  • sare
  • piper
  • 120g ulei
  • 1 lămaie
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 100 g capere
  • 3 an­ghinare sau 200 g napi
  • 1/2 pahar vin

 

Mod de preparare:

Chefal cu arpagic, manatarci si anghinare: Chefalii se curăţă, se spală şi se usucă pe un şervet. Se dă sare, piper şi se pun într-o tavă cu ulei, minătărcile tăiate, napii la fel şi arpagicul sotat.

Se dă la cuptor circa 25 minute. Pe parcurs se pun caperele şi vinul.

Cînd s-a răcit, se aşază pe un platou cu anghinare opărită, feliuţe de lămîie fără coajă şi pătrunjel tocat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.