Chefal cu tarhon
PrinteazaChefal cu tarhon din: chefal, zucchini, ardei, ceapa, morcov, ulei, tarhon, unt, sare.
- 2 chefali nu prea mari, curăţaţi de solzi şi intestine
- 1 zucchini mic, tăiat julien
- 1 ardei gras roşu, mai mic, tăiat fâşii subţiri
- 1/4 cană ceapă, roşie, tăiată peştişori
- 1 morcov, tăiat julien
- 1 lingură ulei
- 2 linguri tarhon tocat
- 1 lingură unt
- sare
- piper proaspăt măcinat
Mod de preparare:
Pregătiţi grătarul. Pudraţi peştii cu sare şi piper, după, gust. Încingeţi in uleiul prăjit legumele la foc iute, cca 3 min, amestecând mereu.
Puneţi fiecare peşte pe câte o bucată mare de folie de aluminiu. Puneţi peste fiecare peşte câte jumătate din lamestecul de legume, tarhon şi unt.
Infăşuraţi bine peştii în folii şi lpuneţi-i pe grătar. Lăsaţi-i la fript 14-18 minute.
Pofta buna!