Chefal cu sos de ierburi din: fileuri de chefal, sare, piper, ulei de masline, usturoi, ardei gras, esalota, vermut sec, ierburi de provence, rosii, masline si patrunjel. Ingrediente: 4 fileuri de chefal sare şi piper negru 2 linguri ulei de măsline Pentru sos: 2 căţei de usturoi, zdrobiţi 1 ardei gras mic galben, tocat 1 […]
Chefal la gratar cu lamaie si patrunjel
PrinteazaChefal la gratar cu lamaie si patrunjel din: chefal, lamaie, sare, patrunjel, ulei.
Ingrediente:
- 6 chefali (circa 1,400 kg)
- 1 lămaie
- sare
- 1 legătură pătrunjel
- 50 g ulei
Mod de preparare:
Chefalii se curăţă, se spală şi se usucă pe un şervet.
Se dă sare, se ung cu ulei, apoi se frig pe grătarul încins şi uns cu ulei.
Se aşază pe un platou şi se garnisesc cu felii de lămaie fără coajă şi pătrunjel tocat.
Pofta buna!
Chefal cu tarhon din: chefal, zucchini, ardei, ceapa, morcov, ulei, tarhon, unt, sare. Ingrediente: 2 chefali nu prea mari, curăţaţi de solzi şi intestine 1 zucchini mic, tăiat julien 1 ardei gras roşu, mai mic, tăiat fâşii subţiri 1/4 cană ceapă, roşie, tăiată peştişori 1 morcov, tăiat julien 1 lingură ulei 2 linguri tarhon tocat 1 […]
O reteta de chefal rosu cu sos provensal din: fileuri de chefal rosu, sare, piper, ulei de masline, usturoi, ardei gras, esalota, vermut sec, ierburi de provence, rosii, masline si patrunjel Ingrediente: 4 fileuri de chefal roşu, cu piele, aproximativ 125 g fiecare sare şi piper negru 2 linguri ulei de măsline pentru sos: 2 […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- chefal la gratar
Chefalul iese cel mai bine in opinia mea la gratar sau pe plita