Chefal la cuptor cu rosii, masline si icre de chefal
PrinteazaChefal la cuptor cu rosii, masline si icre de chefal
- 6 chefali (circa 1,400 kg)
- 400 g roşii
- 1/2 pahar vin roşu
- sare
- cimbru
- 150 g ulei
- 150 g măsline verzi
- 1 legătură de pătrunjel
- 4 căţei de usturoi
- 150 g icre de chefal
Mod de preparare:
Chefalii se curăţă, se spală şi se usucă pe un şervet. Se dă sare şi se pun într-o tavă adancă cu ulei, măslinele fără samburi, usturoiul tocat, roşiile curăţate, tăiate şi stoarse, cimbru, icrele şi vinul.
Se dau la cuptor circa 30 minute. Cînd s-au răcit, se aşază pe un platou şi se presară pătrunjelul tocat.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/chefal-la-cuptor-cu-rosii-masline-si-icre-de-chefal html
Imi place foarte mult chefalul. UN peste de mare delicios. Ca sa nu mai vorbesc despre icrele de chefal… un deliciu