Wonton cu chefal din: chefal, dovlecei, unt, usturoi, ierburi aromatice, cimbru, ulei de masline extravirgin, sare, piper, salata, ceapa, cartof si ardei gras rosu. Ingrediente: 4 fileuri de chefal 2 foi de aluat pentru wonton 3 dovlecei 30 g unt 1 căţel de usturoi 1 linguriţă ierburi aromatice cimbru ulei de măsline extravirgin sare şi […]
Chefal cu legume si tarhon
PrinteazaChefal cu legume si tarhon din: chefal, zucchini, ardei gras, ceapa rosie, morcov, ulei, tarhon, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 pesti chefal nu prea mari, curatati de solzi si intestine
- 1 zucchini mic, taiat julien
- 1 ardei gras rosu, mai mic, taiat fasii subtiri
- 1/4 cana ceapa rosie, taiata pestisori
- 1 morcov, taiat julien
- 1 lingura ulei
- 2 linguri tarhon tocat
- 1 lingura unt
- sare
- piper proaspat macinat
Mod de preparare:
Pregătiţi grătarul. Pudraţi peştii cu sare şi piper, după gust. Incingeţi în uleiul prăjit legumele la foc iute, cca 3 minute, amestecând mereu. Puneţi fiecare peşte pe câte o bucată mare de folie de aluminiu.
Puneţi peste fiecare peşte câte jumătate din amestecul de legume, tarhon şi unt. Infăşuraţi bine peştii în folii şi puneţi-i pe grătar.
Lăsaţi-i la fript 14-18 min. Deschideţi pachetele cu grijă, căci va ieşi abur foarte fierbinte.
Pofta buna!
Chefal cu tarhon din: chefal, zucchini, ardei, ceapa, morcov, ulei, tarhon, unt, sare. Ingrediente: 2 chefali nu prea mari, curăţaţi de solzi şi intestine 1 zucchini mic, tăiat julien 1 ardei gras roşu, mai mic, tăiat fâşii subţiri 1/4 cană ceapă, roşie, tăiată peştişori 1 morcov, tăiat julien 1 lingură ulei 2 linguri tarhon tocat 1 […]
Chefal cu legume si sos din: chefali, orez, fasole verde, naut, ceapa, usturoi, patrunjel, capere, lapte, branza cu mucegai, cascaval, lamai, sare, piper, ulei de masline, parmezan, vin. Ingrediente: doi chefali 120 g orez brun 300 g fasole verde o conservă de năut o ceapă albă 4 căţei de usturoi o legătură de pătrunjel o […]