Chefal pane cu cartofi pai si fasole fiarta

Printeaza

 Chefal pane cu  cartofi pai si fasole fiarta

Ingrediente:Chefal pane cu cartofi pai si fasole fiarta

  • 1,200 kg chefaii
  • 1-2 ouă
  • sare
  • piper
  • pesmet de casă
  • 40 g făină
  • 400 g cartofi
  • 300 g ulei
  • 30 g unt
  • 400 g fasole fidea

 

Mod de preparare:

Chefalii se curăţă, se spală şi se fac fileuri. Se dă sare, se dau prin fă­ină, ou bătut şi pesmet şi se prăjesc în ulei.

Separat se prepară car­tofi tăiaţi pai foarte fin şi se aşează piramidă pe platou  în jurul cartofilor noi, se pune fasolea fiartă dată în unt.

Chefalii pane se pun peste cartofi. Separat la sosieră se serveşte sos cald.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Eu as scoate fasolea din combinatia asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.