Chefir din lapte de migdale

Printeaza

Chefir din lapte de migdale din: lapte de migdale, boabe de chefir, sirop de agave, fragi.

Ingrediente:Chefir din lapte de migdale

  • un litru de lapte de migdale
  • un pachet de boabe de chefir
  • două linguri de sirop de agave
  • o ceaşcă de fragi

 

Mod de preparare:

Turnaţi laptele de migdale într-un borcan. Puneţi boabele de chefir în lapte şi acoperiţi gura borcanului cu tifon. Prindeţi tifonul de borcan cu un elastic.

Lăsaţi laptele să stea la temperatura camerei, timp de douăsprezece ore. Vara, când e cald, cultura se realizează mai repede.

După douăsprezece ore, turnaţi laptele printr-o strecurătoare, pentru a separa boabele de chefir.

Puneţi laptele strecurat, siropul de agâve şi fragii într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.