Chifetele cu rosii si cimbru la cuptor din: rest de friptură de vită, oua, boia, ceapa, patrunjel, ulei, sare, piper. rosii, suc de roşii, usturoi, cimbru.
Ingrediente pentru chiftele:
250 g rest de friptură de vită
un gălbenuş
o linguriţă boia
2 cepe
1/2 legătură pătrunjel
ulei
sare
piper
Ingrediente pentru copt:
7-8 roşioare
100 ml suc de roşii
5-6 căţei usturoi
cimbru
o ceapă
Mod de preparare:
Friptura de vită se taie cuburi şi se toacă apoi. Ceapa se căleşte într-o lingură de ulei încins si se adaugă pătrunjel si boia.
Carnea se amestecă bine cu ceapa, gălbenuşul, sarea şi piperul. Din amestecul obtinut se formează chiftele, cu mâinile uşor umezite. Acestea se rumenesc uşor într-o lingură de ulei.
Se pun apoi cu roşii printre ele într-un vas de cuptor şi se presară cu cimbru. Se pun felii de ceapă printre ele, usturoi feliat, se toarnă sucul de roşii şi se dă la cuptor pentru 30 de minute.
Chiftele in sos de rosii cu usturoi din: carne tocata, usturoi, pesmet, patrunjel, ceapa, morcov, sos de rosii, zahar, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne tocată 2 căţei usturoi un ou 50 g pesmet 1/2 linguriţă pătrunjel sare piper Pentru sos: 500 ml sos de roşii o ceapă un morcov 3 căţei usturoi 100 ml […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.