Chifla cu carnati, branza topita si sos brun

Printeaza

Chifla cu carnati, branza topita si sos din: carnati, branza cheddar, chifla, unt, sos.

 

Ingrediente:

  • 3 carnati
  • branza cheddar
  • 1 chifla
  • unt
  • sos, dupa preferinta

 

Mod de preparare:

Se frig carnatii pe gratar, pana cand devin lipiciosi si crocanti pe toate partile.

Puneti-i pe o farfurie, taiati-i in jumatati si apoi aliniati-i in tava gratarului, incercand sa imitati forma unei chifle.

Acoperiti-i in mod egal cu o mana buna de branza cheddar rasa si puneti-i inapoi.

Taiati o chifla in doua, ungeti cu unt ambele felii si adaugati sos.

Cu ajutorul unui cutit, puneti carnatii si branza topita pe partea de chifla cu sos.

Apoi presati deasupra cealalta jumatate si serviti.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.