Chifle albe cu seminte de marar

Printeaza

Chifle cu seminte de marar

Ingrediente:Chifle albe cu seminte de marar

  • 560 g coca pentru paine alba
  • 3 linguri seminte de marar
  • lapte pentru glazura

 

 

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul foarte bine. Se pune coca intr-un castron larg si se agauga semintele de marar.

Se framanta bine. Se imparte aluatul in 8 parti si se framanta fiecare timp de cateva minute.

Se modeleaza fiecare parte in forma de chifla, se aseaza in tava unsa si se lasa la dospit 25-30 de minute intr-un loc calduros.

Se ung cu la[te si se coc 20-25 de minute pana devin aurii.

Se servesc cu branza, peste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.