Chifle cu branza, arpagic si unt

Printeaza

Chifle cu branza, arpagic si unt din: făină integrală, praf de copt, sare, piper, unt, brânză tare (ex. Cheddar), arpagic, cremă de unt.

Ingrediente:Chifle_cu_branza_arpagic_si_unt

  • 350 g făină integrală
  • 1/2 pachet praf de copt
  • sare
  • piper
  • 100 g unt
  • 100 g brânză tare (ex. Cheddar)
  • 2 linguri arpagic tocat
  • 200 ml cremă de unt

 

 

Mod de preparare:

Se cerne făina amestecată cu praful de copt, apoi se asezonează cu sare şi piper.

Se adaugă untul tăiat cubuleţe, brânza rasă şi arpa­gicul. Se încorporează crema de unt şi se frământă un aluat moale.

Folosind o lingură, se fac gogoşele şi se pun pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se coace în cuptorul preîncălzit, la 180° C, timp de aproximativ 15 minute.

Chifle cu branza, arpagic si unt

Chifle_cu_branza_arpagic_si_unt

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Chifle cu seminte de marar

Chifle umplute cu sunca si branza

Chifle umplute cu sunca si branza din: chifle, telemea de vaca, ou, smantana, sunca, piper. Ingrediente: 3 chifle 150 g telemea de vacă 1 ou 1 lingură smântână 70 g şuncă presată piper negru măcinat   Mod de preparare: Fiecărei chifle i se taie un capac (care se păstrează) şi i se scoate miezul. Se […]

 

Chifle umplute cu sunca si telemea

Chifle umplute cu branza telemea

Chifle umplute cu branza telemea din: branza desarata, ou, unt, smantana, chifle, lapte, chimen. Ingrediente: 100 g brânză desărată un ou o lingură unt 2 linguri smântână 4 chifle 125 ml lapte chimen   Mod de preparare: Se taie chiflele în două, li şe scoate; miezul, se stropesc cu lapte şi se umplu cu pasta […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.