Chifle umplute cu sunca si branza din: chifle, telemea de vaca, ou, smantana, sunca, piper. Ingrediente: 3 chifle 150 g telemea de vacă 1 ou 1 lingură smântână 70 g şuncă presată piper negru măcinat Mod de preparare: Fiecărei chifle i se taie un capac (care se păstrează) şi i se scoate miezul. Se […]
Chifle cu branza, arpagic si unt
PrinteazaChifle cu branza, arpagic si unt din: făină integrală, praf de copt, sare, piper, unt, brânză tare (ex. Cheddar), arpagic, cremă de unt.
- 350 g făină integrală
- 1/2 pachet praf de copt
- sare
- piper
- 100 g unt
- 100 g brânză tare (ex. Cheddar)
- 2 linguri arpagic tocat
- 200 ml cremă de unt
Mod de preparare:
Se cerne făina amestecată cu praful de copt, apoi se asezonează cu sare şi piper.
Se adaugă untul tăiat cubuleţe, brânza rasă şi arpagicul. Se încorporează crema de unt şi se frământă un aluat moale.
Folosind o lingură, se fac gogoşele şi se pun pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se coace în cuptorul preîncălzit, la 180° C, timp de aproximativ 15 minute.
Chifle cu branza, arpagic si unt
Pofta buna!
poate iti place si:
Chifle umplute cu branza telemea
Chifle umplute cu branza telemea din: branza desarata, ou, unt, smantana, chifle, lapte, chimen. Ingrediente: 100 g brânză desărată un ou o lingură unt 2 linguri smântână 4 chifle 125 ml lapte chimen Mod de preparare: Se taie chiflele în două, li şe scoate; miezul, se stropesc cu lapte şi se umplu cu pasta […]
Pofta buna!