Chifle cu carne de vita
PrinteazaChifle cu carne de vita din: carne tocata de vita, ceapa, usturoi, sos de rosii, apa, otet de vin rosu, sos worcestershire, sare, piper, praf de chili, fulgi de ardei, mustar, chifle, unt.
- ½ kg carne tocata de vita
- 1/4 cana de ceapa tocata
- 1 lingurita usturoi tocat
- 1 cutie de sos de rosii
- 1/4 cana de apa
- 1 lingura de otet de vin rosu
- 1 lingura sos worcestershire
- 1/2 lingurita de sare
- 1/4 lingurita de piper negru
- 1 lingura praf de chili
- 1 lingurita fulgi de ardei rosu
- 2 lingurite mustar
- chifle
- unt
Mod de preparare:
Rumeniti carnea de vita intr-o tigaie mare. Scurgeti grasimea. Adaugati ceapa si usturoiul si gatiti aproximativ 2-3 minute. Intr-o oala combinati toate ingredientele ramase, cu exceptia chiflelor si a untului.
Adaugati amestecul de carne de vita si se amesteca pentru a se combina. Gatiti la foc mic 2-3 ore.
Atunci cand carnea de vita este gata ungeti chiflele cu unt. Gatiti intr-o tigaie aproximativ 1 minut. Adaugati carne de vita peste chifle si serviti.
Pofta buna!