Chifle cu ton

Printeaza

Chifle cu ton din: ton, ketchup, smantana, ceapa, cascaval, chifle.

Ingrediente:Chifle cu ton

  • 200 g ton
  • 2 linguri ketchup de roşii
  • 2 linguri smântână
  • 2 fire ceapă verde
  • 2 chifle
  • 40 g cascaval

 

Mod de preparare:

Incinge grillul.

Scurge de lichid o canservă de 200 g ton şi mărunţeşte-l în bucăţi mici. Combină cu 2 linguri ketchup de roşii, 2 linguri smântână şi 2 fire ceapă verde, tocată mărunt.

Taie în două 2 chifle şi rumeneşte-le. Unge-le cu amestecul de ton şi presară 40 g caşcaval răzuit. Dă la grill până când brânza se topeşte şi se rumeneşte.

 

Pofta buna!


Poate iti place si:

Chifle cu creveti si branza

Chifle cu creveti si branza

Chifle cu creveti si branza din: chifle, marar, salata, creveti, crema de branza, sare, piper. Ingrediente: 4 chifle integrale 1/2 de legătură de mărar 1/2 de salată iceberg 100 g creveţi 100 g cremă de brânză proaspătă sare piper   Mod de preparare: Se spală mărarul, sa şterge şi se toacă mărunt. Salata se spală şi […]

Chifle umplute cu bacon

Chifle umplute cu bacon

Chifle umplute cu bacon din: chifle, oua, bacon, mozzarella, lapte, cascaval, verdeata, sare. Ingrediente: 3 chifle 3 ouă 3 felii de bacon mozzarella 1 pahar cu lapte caşcaval ras verdeaţă sare   Mod de preparare: Scobeşte chiflele, înmoaie-le în lapte, apoi aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Pune în fiecare chiflă puţină mozzarella rasă, […]

Chifle cu usturoi

Chifle cu usturoi

Chifle cu usturoi din: faina, lapte, drojdie, margarina, miere, sare, ulei, usturoi, marar. Ingrediente: 200 ml lapte de soia 350 g făina 2 linguriţe drojdie uscată 50 g margarina topită 30 g miere o linguriţă sare ulei 6 căţei usturoi 2-3 fire mărar   Mod de preparare: Toate ingredientele pentru aluat se pun în maşina […]

Chifle dulci cu frisca

Chifle dulci cu frisca

Chifle dulci cu frisca din: lapte, unt, zahar, faina, drojdie, sare, frisca. Ingrediente: 500 ml lapte 75 g unt moale 75 g zahăr 650 g făină 50 g drojdie proaspătă sare un gălbenuş 100 ml frişcă bombonele de ciocolată   Mod de preparare: Se încălzesc 250 ml lapte în care se desface drojdia. în robot […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.