Chifle delicioase
PrinteazaO reteta de chifle delicioase din aluat de paine, amestec de carne tocata, morcov, ardei gras, ceapa, galbenusuri, cascaval, ulei si sare.
- 800 g aluat de paine
- 500 g amestec de carne tocata
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- 1 ceapa
- 2 galbenusuri
- 200 g cascaval
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei. Adaugă carnea tocată, sare şi lasă pe foc să se înăbuşe bine. Pune apoi morcovul şi ardeiul gras tăiat cubuleţe. Din aluatul de pâine gata preparat, cântăreşte aproximativ 100 g de cocă.
Modelează nişte mingiuţe şi aşază-le în tava unsă cu ulei. Lasă-le să crească, după care presează-le puţin şi unge-le cu gălbenuş. Pune deasupra câte o linguriţă cu amestecul de carne şi rade deasupra cascaval.
Lasa-le la cuptor incalzit in prealabim, aproximativ 25-30 de minute.
Poftă bună!