Chifle cu friptura si sos

Printeaza

Chifle cu friptura si sos din: graham, piept de pui file, carne de pasare, salata verde, mustar, gogosari murati, ceapa verde, ulei de masline, otet de mere, marar verde, cimbru, piper, smantana.

Ingrediente:Chifle_cu_friptura_si_sos

  • 6 chifle graham mici
  • 400 g piept de pui file
  • condimente pentru carnea de pasare
  • 6 frunze de salata verde
  • 2 linguri mustar
  • 2 gogosari murati
  • 1 ceapa de apa sau 3 fire ceapa verde
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet de mere
  • 2 fire marar verde
  • 1/2 lingurita cimbru
  • piper
  • 2 linguri smantana

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai în felii subţiri şi o presari cu condimente pentru carnea de pasăre.

Le frigi pe ambele părţi, în tigaia ceramică. Cureţi de cotoare gogoşarii şi îi mixezi în blender împreună cu uleiul de măsline, muştarul, cimbrul, oţetul şi piper.

Scoţi într-un castron feliile de friptură şi, cât sunt fierbinţi, le acoperi cu sos de gogoşari şi ceapă tocată.

Le păstrezi sub capac până se răcesc, apoi le tai în fâşii.

Tai câte un căpăcel chiflelor şi le scoţi miezul. Amesteci smântână cu mărarul fin tocat şi miezul fărâmiţat a două chifle.

In fiecare chiflă pui miez amestecat cu smântână, salată şi fâşii subţiri de friptură stropită cu sos. Pui capacele chiflelor.

Chifle cu friptura si sos

Chifle_cu_friptura_si_sos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.