Chifle umplute cu bacon si mozzarella din: chifle, oua, bacon, mozzarella, lapte, cascaval, verdeata, sare. Ingrediente: 3 chifle 3 ouă 3 felii de bacon mozzarella 1 pahar cu lapte caşcaval ras verdeaţă sare Mod de preparare: Scobeşte chiflele, înmoaie-le în lapte, apoi aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Pune în fiecare chiflă puţină […]
Chifle marmorate cu ciuperci si broccoli
PrinteazaChifle marmorate cu ciuperci si broccoli din: chifle graham, ciuperci felii din conservă, cascaval, ardei capia, porumb dulce din conservă, pătrunjel, sare, ulei, unt, broccoli.
- 4 chifle graham
- 100 g ciuperci felii din conservă
- 100 g caşcaval
- 1 ardei capia
- 2 linguri porumb dulce din conservă
- 1/2 legătură pătrunjel
- sare
- 1 lingură ulei
- 2 linguri unt
- 4 bucheţele de broccoli
Mod de preparare:
Speli ardeiul, îl cureţi de cotor şi seminţe şf îl tai în cubuleţe.
Căleşti puţin ardeiul în ulei, cât să se înmoaie. Scurgi ciupercile şi porumbul.
Opăreşti broccoli şi îl tai în cubuleţe. Amesteci legumele, porumbul, verdeaţa tocată şi sare după gust, ţinând cont că şi caşcavalul e sărat.
Tai câte un capac fiecărei chifle şi le scoţi miezul. Ungi fiecare chiflă în interior cu 1 linguriţă de unt. în fiecare chiflă pui două straturi de legume, fiecare presărat cu puţin caşcaval ras.
Aşezi chiflele în tava tapetată cu hârtie de copt şi le introduci în cuptor pentru 5 minute, la foc mediu.
După ce scoţi chiflele din cuptor, le pui capacele şi le laşi să se răcească astfel, apoi le ambalezi în folie de plastic.
Chifle marmorate cu ciuperci si broccoli
Pofta buna!
Reteta zilei: Chifle cu rozmarin
Chifle cu rozmarin din: faina, drojdie, sare, apa calda, rozmarin. Ingrediente: 4 pahare făină ½ linguriță drojdie 1½ lingurita sare 2 cani apa calda 1 lingurita rozmarin Mod de preparare: Combinați toate ingredientele uscate, amestecați bine. Se adauga apă si se framanta bine. Dati la frigider și lăsați timp de 24 […]
Chifle cu ton si ketchup din: ton, ketchup, smantana, ceapa, cascaval, chifle. Ingrediente: 200 g ton 2 linguri ketchup de roşii 2 linguri smântână 2 fire ceapă verde 2 chifle 40 g cascaval Mod de preparare: Incinge grillul. Scurge de lichid o canservă de 200 g ton şi mărunţeşte-l în bucăţi mici. Combină cu 2 […]
Pofta buna!