Ceai de Gălbenele și Anason: Infuzie Aromată pentru Relaxare și Sănătate din: galbenele, seminte de anason, apa, miere. Descoperiți beneficiile și plăcerea unei cești de ceai de gălbenele și anason, o băutură reconfortantă și aromată. Recunoscut pentru proprietățile sale calmante și digestive, acest ceai combină două ingrediente cu virtuți remarcabile într-o infuzie delicioasă care poate […]
Chifle pufoase cu ceapa
PrinteazaChifle pufoase cu ceapa din: faina, drojdie, zahar, ulei, sare, apa, oua, mac, ceapa.
Ingrediente:
Pentru aluat:
- 1 kg făină
- 1 lingură drojdie
- 1 linguriţă zahăr
- 1 lingură ulei
- sare, după gust
- 300 ml apă
- 1 ou
- 3 linguri mac
umplutură:
- 3 cepe
- 5 linguri ulei
- 1 praf de sare
Mod de preparare:
Chifle pufoase cu ceapa: Incingi uleiul, adaugi un praf de sare şi căleşti ceapa până când devine uşor sticloasă. O dai deoparte şi o laşi la răcorit.
Freci drojdia cu zahărul, 4-5 linguri de făină şi apă caldă până când se omogenizează.
Laşi maiaua să crească 15 minute. O amesteci cu restul de făină, torni apa caldă, adaugi sarea, ceapa călită şi uleiul
Frămânţi până când obţii un aluat omogen, care nu se mai tine de mâini. îl laşi să crească
până când îşi dublează volumul, apoi îl împărţi în jumătate.
Intinzi o foaie nu foarte subţire, din care decupezi chiflele. Le aşezi într-o tavă tapetată, având grijă să laşi spaţii între ele. După ce au crescut, 15-20 de minute, le ungi cu ou şi le presari cu mac.
Dai chiflele la cuptor până când se rumenesc. Procedezi la fel cu aluatul rămas.
Pofta buna!
Smoothie cu Mazăre, Spanac și Banană
Smoothie cu Mazăre, Spanac și Banană: O Opțiune Nutritivă pentru Energie din: mazare, banana, spanac, lapte de migdale, miere, gheata. Pentru un început de zi plin de energie sau un boost rapid în timpul zilei, încercați acest smoothie verde, o combinație inedită de mazăre dulce, spanac și banană. Acest smoothie nu doar că este delicios, […]