Chifle cu pui pane
PrinteazaChifle cu pui pane piept din: pui, ou, faina, lapte, sare, chifle, branza topita, salata verde, ceapa, sos picant, ulei, rosie.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 ou
- 2-3 linguri cu faina
- o ceasca de lapte
- sare
- chifle
- 2-3 triunghiuri de branza topita
- salata verde
- 1/2 ceapa
- sos picant
- ulei
- 1/2 rosie
Mod de preparare Chifle cu pui pane:
Se fierbe pieptul de pui, se dezoseaza, se rupe in bucati. Se face un aluat de clatite consistent din ou, faina, lapte si un praf de sare.
Se trec bucatile de carne prin aluat si se prajesc, intorcandu-le des, in ulei fierbinte.
Cand s-au rumenit se scot si se lasa sa se scurga de grasime pe servetele de hartie.
Se taie fiecare chifla in trei parti egale. Pe prima felie se pune frunza de salata, apoi carnea si deasupra rondele subtiri de ceapa.
Se acopera cu sos picant de rosii. Pe felia a doua se pun: branza topita, rondele de ceapa, felii de rosii si frunze de salata tocata. Se serveste imediat.
Pofta buna!