Chifle cu pui pane

Printeaza

Chifle cu pui pane piept din: pui, ou, faina, lapte, sare, chifle, branza topita, salata verde, ceapa, sos picant, ulei, rosie.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • 2-3 linguri cu faina
  • o ceasca de lapte
  • sare
  • chifle
  • 2-3 triunghiuri de branza topita
  • salata verde
  • 1/2 ceapa
  • sos picant
  • ulei
  • 1/2 rosie

 

Mod de preparare Chifle cu pui pane:

Se fierbe pieptul de pui, se dezoseaza, se rupe in bucati. Se face un aluat de clatite consistent din ou, faina, lapte si un praf de sare.

Se trec bucatile de carne prin aluat si se prajesc, intorcandu-le des, in ulei fierbinte.

Cand s-au rumenit se scot si se lasa sa se scurga de grasime pe servetele de hartie.

Se taie fiecare chifla in trei parti egale. Pe prima felie se pune frunza de salata, apoi carnea si deasupra rondele subtiri de ceapa.

Se acopera cu sos picant de rosii. Pe felia a doua se pun: branza topita, rondele de ceapa, felii de rosii si frunze de salata tocata. Se serveste imediat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.