Chifle cu sunca, cascaval si rosie
PrinteazaChifle cu sunca, cascaval si rosie din: chifle, salata, rosie, ceapa, patrunjel, cascaval, sunca.
- chifle
- salata
- 1/2 rosie
- 1/2 ceapa alba
- patrunjel tocat
- 100 g cascaval
- 100 g sunca
Mod de preparare:
Se taie sunca si cascavalul in patru felii egale si se lasa pe o farfurie.
Se curata salata frunza cu frunza, se spala, se usuca frunzele pe un prosop curat.
Ceapa se curata, se spala, se taie in patru. O parte se taie rondele fine.
Rosia se taie rondele subtiri. Se taie chiflele pe latul lor in 3 parti egale.
Se pune felia de cascaval pe prima felie de paine si se pun chiflele in cuptor sau pe plita sa se incalzeasca bine.
Se scot fierbinti si se umplu in ordine cu: salata verde, ceapa, sunca, patrunjel tocat fin si felii de rosii.
Se reconstituie chiflele, apasand usor peste umplutura si se servesc imediat.
Pofta buna!