Chifle umplute cu branza telemea

Printeaza

Chifle umplute cu branza telemea din: branza desarata, ou, unt, smantana, chifle, lapte, chimen.

Ingrediente:

  • 100 g brânză desărată
  • un ou
  • o lingură unt
  • 2 linguri smântână
  • 4 chifle
  • 125 ml lapte
  • chimen

 

Mod de preparare Chifle umplute cu branza telemea:

Se taie chiflele în două, li şe scoate; miezul, se stropesc cu lapte şi se umplu cu pasta preparată djp telemea amestecată bine cu ou, smântână şi chimen. Se aşează în tavă şi se dau la cuptor. Se servesc calde.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.