Chifle umplute cu ciuperci din: chifle, ciuperci, unt, lapte, verdeata, sare si piper. Ingredinte: 8 chifle 1/2 kg ciuperci 50 g unt 1/2 ceasca lapte verdeata sare piper Mod de preparare Se taie un capac la chifle. Se scobesc de miez. Se unge interiorul cu putin unt. Se umplu cu ciupercile tocate, inabusite […]
Chifle umplute cu ciuperci si ceapa verde
PrinteazaChifle umplute cu ciuperci si ceapa verde din: chifle graham, ciuperci proaspete, ceapă verde, unt, sare, piper, patrunjel.
Ingrediente:
- 4 chifle graham
- 250 g ciuperci proaspete
- 2 legături ceapă verde
- 100 g unt plus 20 g
- sare
- piper
- pătrunjel pentru servit
Mod de preparare:
Ciupercile se taie foarte mătunt şi se pun într-o tigaie. Se lasă să-şi elibereze apa.
Intre timp, ceapa.se căleşte în unt topit şi apoi se adaugă ciupercile.
Se presară cu sare si piper şi se lasă pe foc aproximativ 15 minute, amestecând mereu.
Se taie un căpăcel fiecărei chifle si se scoate miezul, care se adaugă peste ciuperci.
Se ung chiflele cu restul de unt topit, se umplu cu ciuperci şi miez şi se dau la cuptor 10 minute.
Se servesc cu pătrunjel proaspăt.
Chifle umplute cu ciuperci si ceapa verde
Pofta buna!
Reteta zilei: Chifle cu mac si susan
Chifle cu mac si susan din: faina de migdale, amidon, faina de cocos, oua, ulei de avocado, apa, praf de copt, sare, seminte de mac, seminte de susan. Ingrediente: 2/3 cană făină de migdale 1/4 cană amidon 3 linguri făină de cocos 4 ouă 3 linguri ulei de avocado 2 linguri apă 1 linguriță praf […]
Chifle umplute cu bacon si mozzarella
Chifle umplute cu bacon si mozzarella din: chifle, oua, bacon, mozzarella, lapte, cascaval, verdeata, sare. Ingrediente: 3 chifle 3 ouă 3 felii de bacon mozzarella 1 pahar cu lapte caşcaval ras verdeaţă sare Mod de preparare: Scobeşte chiflele, înmoaie-le în lapte, apoi aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Pune în fiecare chiflă puţină […]
Pofta buna!